Zuzi krása :) život si tvorí každý sám preto môže byť tvrdý a bolestivý ale aj ľahký a plný smiechu :) záleží len na tom, ako sa k tomu človek postaví a ako sa rozhodne myslieť :)
06.12.2020 22:50:44 | Dávid
Ahoj David,ďakujem krásne a absolútne súhlasím :) Je to však dosti náročné sa vymaniť z tých zažitých koľají ...Neraz sa na svoje zažité vzorce chytám...ale obrovská vďaka patrí životu za to, že dáva impulzy k zmenám .. :) pre ktorý smer myslenia si sa rozhodol Ty? A darí sa Ti ? :)
06.12.2020 23:16:33 | ZUZ271
Vítej na Literu a musím napsat, že Tvá báseň se mi velmi líbí.
Svůj vnitřní hlas poslouchám stále. Vždy mě upozorní...
..ST..
05.11.2020 22:24:22 | Jaruška
Ahoj , dakujem moc krasne. To je skvele , ze to takto mas, ja s tym mam obcas problemy..Ale snazim sa o napravu. :)
06.11.2020 11:14:53 | ZUZ271