Sváteční ubrus
Maminka prostřela ubrus bílý
na stůl dala ovoce do mísy
Vánoce tady budou za chvíli
a děti píší Ježíškovi dopisy
V dopise vyzradí tajná přání
než odloží ho za okenní rám
jenom některá se těžko shání
však z dětství tohle už znám
V kuchyni už se vůně linou
a maminka donesla kopce jídla
zdalipak si děti někdy všimnou
jaké má dnes anděl bílá křídla
Přečteno 241x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Donne, ccigg, Psavec, zdenka
Komentáře (6)
Komentujících (4)