trpně se potýká chvíle s chvílí
paprsky matného slunce
zpřetrhanou nití obšívají
kříže křižovatek cest
práší se za kočárem věčnosti
zbabělec kamenní v údivu
nad sebou samým
ale do krve už konečně obřezáno
co neodestane se více
poslepu hledá Smíření
sirky k zapálení třetí svíčky /Lásce/
na adventním věnci
plujícím zvolna po řece
A přece..láska
..i kdyby plamínkem
..tak obrovskou sílu má
ať všechny nás prohřívá
a nikdo necítí pocit prázdna
..láska nám sílu dá **ST;)*
krásný večer milý Frráčku
08.12.2020 20:31:17 | jenommarie
Pěkné, milý pane Frr. Ráda dávám ST a posílám moc a moc pozdravů z Prahy do Prahy. P.s. Snad se zase sejdeme v lepších časech. Daniela
08.12.2020 19:56:36 | danaska