Hezky dřímej
Hezky dřímej na seně
Ježíšku z nebe daný
pastýř vítá tě nadšeně
jenž od východu zvaný
Slunce je nadohled moří
z východu hvězda vyšla
bylo nebe jak když hoří
a každá tvář tam přišla
Hezky dřímej,pastýři u jeslí
nad Betlémem hvězda se třpytí
lidé chudí,Jezulátku dary nesli
jenom někdo mléko ať robě zasytí
Přečteno 237x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, mkinka, V.N.Losinský, Iva Husárková
Komentáře (0)