Vánoce na faře
Anotace: Vánoční svátky z pohledu farníků
Zbožné Vánoce na faře
kde svatí hledí shůry
kalich, ve staré almaře
jež zažene moje chmury
Předměty k faře patří
zima už má jiného vládce
věřící pod střechou se bratří
a venku bílo jak v pohádce
Z varhan zní líbezný chór
od oltáře promlouvají kněží
a brzy ustane kdejaký spor
a lidé věřící ke kostelu běží
Přečteno 213x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Rozmarýna, Iva Husárková, jenommarie
Komentáře (2)
Komentujících (2)