voláš mě hlasem
ukrytým v tichu
zde jsem
slzy Ti odevzdám
do kalichu
třikrát své jméno
zaslechla jsem
zde jsem
zde jsem
zde jsem
bosa přicházím
vstříc Tobě
můj Ženichu
tak jako kdysi ... než zradila jsem
přísahu danou
na útěku
před sebou samou
voláš mě hlasem
ukrytým v tichu
zde jsem
u dveří čekáš
bereš za kliku
na uvítanou
Ten sloh, ten styl, to je úžasný, smekám
07.02.2021 09:07:04 | Clown
Jednou Zdeni..ale ještě je čas ** ST
..tvá láska skrz tvá slova dýchá a já jsem moc ráda četla * úsměv posílám;)
03.02.2021 12:12:53 | jenommarie