Na kraji propasti otěže pouštím
hanebné zbloudilosti připíjím na zdraví
v jakém hříšném snu to létám
trpce navinutý svízel nestřídmostí
vrávorám na šikmé ploše zoufalstvím
s břemenem těžkým v nářku a lkaní
v šikmých teniskách dnem i nocí sám
jen sám
pod šikmým nebem nádheru Tvé velikosti
odcizen sobě samému nevnímám
sešikovanou ozvěnou deliria se vracím
příšera na jazyku hárá
vnady proudem tečou do sklenic
nadrženým reflexům sacím
chuť až na samé dno fárá
topím se
v orgasmech zpitých bez hranic
topím se
Ve skleněném kalichu
přikovaná žízeň
květy bázně v průvodu hostií
mořská nemoc hluboko pod kůží
cizí hlasy opíjí
s nevděkem a lakomý vírou
sám k sobě
neklekal jsem ve zpovědnici
oploutven závislostí
plul omamně řekou svou
ukrýval meandry lásky Tobě
neviděl svíci a slzy kanoucí na mém hrobě
Průstřel
a já v něm kráčel střízliv
uviděl Tvůj bol nade mnou
cítil náruč hřejivou
uslyšel hladivý tón Tvého hlasu
Jeněcovevzduchukrásného
čerstvě se nadechl ... uviděl ... krásná báseň ... chvějící se nit ... dávající směr ... úsměv.Z
30.03.2021 15:09:00 | zdenka
Krásná věnovaná **ST:);)
Vevzduchuzsvoněla.
Pěknou neděli milá Marcellko
14.02.2021 11:51:37 | jenommarie
ANO MARCELL/K/O JE**:-D* ST*
/milý soukmenovec Honza si zvolil pěkné krycí jméno-***/
14.02.2021 11:12:23 | Frr