Nedorozumění
jednou dostal takový nápad
jak se zanořit do hlubiny Hlubiny
proplul tam
a nadechl se Její vůně
přitom se dověděl Něco
Něco... Důležitého
myslel, že by o Tom měli vědět
i jiní lidé
tak o Tom psal básně
ale našli se různí lidé
kteří porovnávali jeho svědectví
s vnějším náboženstvím
vnějšími, povrchními příběhy
viděli tam rozpor
(který tam nebyl)
tím pádem si mysleli, že je zlý
že je ďábelský
a varovali před ním
a jeho básněmi
ale on nebyl zlý
ani ďábelský
jen mu scházela slova
neuměl dobře vysvětlovat
takže nedokázal popsat
co Tam viděl
měl raději mlčet?
Přečteno 210x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Psavec, Marten, mkinka, Laraille, piťura
Komentáře (2)
Komentujících (2)