Anotace: Požehnej jim a nakrm je, když tak činíš.
Jsme jako ptáci.
Volní pozor na dravce.
Zpíváme si tu naší.
Okno do duše.
Když ztichne vesmír.
Ztišíme se též.
Jako obraz. Náš před sebou.
Máš.
Hmmm :-)
22.03.2021 04:35:13 | sovaa
No asi jsme :)
21.02.2021 11:04:25 | jenommarie
Zajímavé přirovnání, které mě nikdy nenapadlo :o)
21.02.2021 07:21:28 | Z nitra
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?