ze srdce modlitba je ta pravá, a ty milá mkinko dáváš ze srdce
02.03.2021 15:05:31 | Vivien
Děkuji moc. Jsi hodná. Já brečím u panenky Marie, ať nemocné a lidi na dně dále podporuje. Je těžká doba a stín do duší maluje. Ten stín je temný, není jemný a bortí smysly a tak prosím u ní v kleče, v breku , ať s námi je. Ona je naděje.
02.03.2021 15:54:22 | mkinka
dojemná-připomíná mi některá baroková anonymní lidová Mariánská zaříkávání***mkinko,taky z Těbe prýští znásobené ozvěny lásky a příslovečně pokorná oddannost ST* :-D**** ( pomáháš... )
02.03.2021 08:08:21 | Frr
Milý Frr! Důležité, že modlitby dojdou do správných míst a za to jsem moc šťastná. Jen vše dobré z celého srdce a z upřímných rukou!
02.03.2021 08:20:29 | mkinka