Ač jsem pohan, přidám tip
víra v lásku praví bude líp
02.03.2021 08:42:32 | Clown
Děkuji za napsání. Člověk musí jít, hledat víru a něco, aby se úplně v tom vakuu nezbláznil. Je toho na nás kladeno hodně a tak člověk chtě nechtě musí hledat způsoby, jak v té mašinérii všeho nejrůznějšího přežít. Přeji hezký den.
02.03.2021 09:03:50 | mkinka