Bůh je nejlepší kamarád.
Anotace: Ze sbírky Odraz světla v temnotě 2021.
Bůh je nejlepší kamarád.
Vždy na dosah.
Má mě rád.
S ním nemusím se bát.
Mohu klidně spát.
On mě bude zahřívat.
Nebudu cítit chlad.
Přesvědčil tolikrát.
S ním mohu se smát.
Má mě stále rád.
Napořád. Napořád.
U něj není žádné snad.
Je se mnou a mohu se opírat.
Přečteno 307x
Tipy 12
Poslední tipující: Básník Karel, Emily Říhová, Amonasr, sovaa, Čottomatte, Jeněcovevzduchukrásného, Frr, Medved23, Iva Husárková
Komentáře (4)
Komentujících (3)