Anotace: *pokus.. k dnešnímu dni.
*
Noc nocí
~~~~~~
Jeho tělo z kříže sundali otisk tváře sňali do plátna zapálili svěcenou svíci.
Počala noc nocí. Noční vigilie aby povstal
beránek Boží
Za mě vydařený pokus*
05.04.2021 02:16:29 | šerý
To jsem ráda a potěšils*
05.04.2021 10:57:39 | jenommarie
Hodnotím, ST.
04.04.2021 00:56:59 | Psavec
Děkuji TI milý Psavečku, přeji ti pěkný Boží hod velikonoční. :)
04.04.2021 08:17:07 | jenommarie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?