Covid-19
Anotace: Kdo je za Covidem schovaný?
Děti né prosím..
Covide, jednou tě láska ovine,
a zlo na věky pomine.
Covide, co víš a my ne?
Co povíš nám kdo zahyne.
Nevíš však, že ten co ti život dal
zřejmě Boha pomlouvál.
Síla tvá bude u konce,
vakcínou stvořená penězi lakomce.
My budeme s Bohem dál žít,
Ty budeš však problém obrovský mít.
Padneš i tvá moc pomine,
A Náš Bůh Nás k nebi pozdvihne.
Přečteno 221x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Marten, Frr, Básník Karel
Komentáře (1)
Komentujících (1)