REquiem in Pacem
Anotace: Covid se dotkl i mého otce, kterého jsem měla ráda, i když jeho život je zahalen rouškou tajemství
Moc nechápu, že jsi tak náhle odešel,
Že Tvůj čas tak brzy nadešel.
Pro nás tu budeš navždy s námi
I když Ti Petr již otevřel brány.
Kniha však byla napsána a podle ní se děje,
někdy však probouzí kousky beznaděje
Avšak v ní je naděje a láska,
mé srdce bolí však, téměř mi praská.
Budeš však žíti v nás nadále dál,
I když nám Pán Bůh Tě k sobě si vzal.
Přečteno 189x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Iva Husárková, poslední
Komentáře (3)
Komentujících (3)