Rouhání
ROUHÁNÍ
Když se noc rozsvítí lampami hvězd
a mé tělo bolavé vrátí se z cest.
Promlouvám k tobě Anděli .
,,Ať mě má duše nebolí,,
Skrze tebe prosím Boha o pomoc,
ať nikdy neskončí tahle noc .
Má duše ať z těla uletí
a skončí v božském obětí.
Anděl můj vyslyšel má přání
a slétl ke mě s nataženou dlaní.
Otevřel dveře do mého těla
a duše má s ním odletěla...
Přečteno 204x
Tipy 14
Poslední tipující: blues, Emily Říhová, Kaj, mkinka, Iva Husárková, jenommarie, Frr
Komentáře (8)
Komentujících (5)