Anotace: Kalendář má snad každý. Obracíme stránky, 100 x pro nás by to nebylo až tak moc. Zvláštní představa.
Čas vkládá století
do kalendáře dějin
Ze střípků paměti
Bible a kroniky
Příběh do skály
prosákl krví
Byl tu ten, kdo
pronikl
miliony jmény
A každý kdo sto jmen
v kalendáři zná,
na něj s láskou
vzpomíná
Sto jmen tak v kalendáři mít,
každý list šťastně obrátit
Za klikou domova šeptá
tvé štěstí, dokud příběh tvůj
stále je čestný