Anotace: Není
Naše Duše-Boží podoba....
Velmi pěkné,ráda jsem si přečetla.
26.07.2021 22:59:43 | Jaruška
Víra bývá slepá, když lidé věří v nesmysly. I když si myslíš, že něco máš, tak to neznamená, že to opravdu máš :) poslední dvě slova mi drhnou, asi jinak Věčně nekonečná nebo věčná a nekonečná :)
21.07.2021 21:09:29 | Ray Magini
Víra slepá není, to ti potvrdí každý věřící, v mém případě konkrétně každý křesťan.Přál bych Ti věřit v Ježíše a jeho Zázraky, tak jako v něj věří Bezpočet lékařů, filozofů a dalších moudrých lidí.A to se nedá popřít.Zamysli se nad tím a možná se k Pravdě posuneš o kapku dále.Zkoumej a pak teprve odsuzuj. :-)
22.07.2021 20:31:54 | Jeněcovevzduchukrásného
Žel bohu jsi napsal v tomto prohlášení tolik věcí jinak, že to raději komentovat ani nebudu :) věčně nekonečně nespokojený filozof :)
23.07.2021 12:50:25 | Ray Magini