zákon promlčení
křičí ze záhrobí
prost úst křičí
neslyší jen hluší
i bez uší
slyší
neskryje se nic
co prolito na zemi
bez viny
lehčeji se hřeší
víra
hroby otevírá
,, Neplačte nade mnou
plačte sami nad
sebou ! "
z upřímného srdce
slzy kanou
za nás
kajíce se
Tak, a přesto do "živého."
"Neplačte nade mnou / plačte sami nad sebou!" *
25.07.2021 09:41:27 | šerý
a déšť pláče za nás ST :-))
25.07.2021 04:59:14 | Iva Husárková