potkala jsem ženu
Máří Magdalénu
oči plné světla
prý nabrala vody
které neubývá
stačila jen věta
srdcem rozvitá
potkala muže
muže s duší kluka
řekl jí
ať nikam nespěchá
zdali jenom může
skrápět plané růže
vodou z Jericha
Možná ani nic neřekla.
a STalo se;)
10.09.2021 22:42:05 | jenommarie