Můj hnací stroj života si set

Můj hnací stroj života si set

Anotace: Q se už

Dal jsem do toho vše jel jsem jak mašina bez uhlí neznámá rovnice mě bičuje v mé škebli palici chci dodat že jsem radši zůstal sám to lžu jsou kolem mě lidé který mají svůj život ale já jsem stydlivý a jsem debil jak mě říkal táta tomu nepomůže ani svěcená voda měl velký plány já ho zklamal všechny jsem zklamal teď budu jse rvát o kůrku chleba  abych přežil ale má láska k tomu kdo mě stvořil ta mě nabíjí jak dynamit v srdci je to stroj a naděje je ve mě musím musím musím žít pro vás dobří lidičky děkuji vám a prosím a miluji vás jsem skála .

Autor kmosa, 24.09.2021
Přečteno 192x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

potěšils.... ST* :-D*

24.09.2021 18:48:57 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí