Anotace: co psát do anotace???? Znáte ten pocit - hluboká láska a přitom odsouzení hříchu???
Pěkné.. nevěděla jsem, že píšeš i verše.. =)
Co se týče mé poslední básně.. už to je dávno dobrý. jen jsem od tý doby ještě nestihla nic napsat..
"I´m here! I´ve come back, Im all right!" (Lucy shouted)
17.03.2007 20:03:00 | Kapika
Moc jsi toho neřekl, ale mě se to líbí:-)
Jenom tahle část Starého zákona mě poněkud děsí.
16.03.2007 19:16:00 | Rádoby zoufalá