Nastane čas zvědomění - dušičky
Kriste - přijmi některé z maličkých
přestože léta mám na duši defekt
dopité láhve - dominový efekt
na srdce dere se mi slza tklivá
bratře můj hleď pomalu dohořívá
slunce nám kvapně mizí za obzorem
Nechť vítězí pokora nad mým vzdorem
A s pokorou přijmout rány,
které sami sobě jsme dali...
Dotkla se,Márty, díky
Měj krásný den a opatruj se
26.10.2021 23:19:56 | Emily Říhová
Věřím že to zvládneš Márty.
Pěkná kajícná a i k zamyšlení
je tvá báseň. :)
05.10.2021 22:33:45 | jenommarie