Anotace: *Lásce.. a všem :)
• •
[] []
¤¤¤¤
-----------------
Druhá adventní neděle,
zvaná "bronzová"
zapaluje se svíčka "Mír".
A TYs
~~~
Víš, určité se nezmění
jen máme v duši dvířka
malý smetáček na smetí
co pomůže nám dýchat.
krajina v létě a v zimě
je pokaždé jako nová
a jaro když se usměje
tak začínáme znova.
A tys mi přál a přeješ mi
den co den krásná přání
Víš, určité se nezmění
ani to mezi námi. ❤
Dnes druhá svíce adventní
na stole u mne svítí
já vím, že se nezmění
ten čas, který má přijít.
Tak ohlédni se jako já
do plamenů té svíčky
ať "Mír" ti v duši dosedá
i já jej vnímám v duši.
Tak pohlédněme společně
a dejme průchod citu
ať "Mír" se v duši rozprostře
a zapalme, tu svíčku.
• •
[] []
*
Maruško,políbila se mi velmi Tvá báseň.A také se mi velmi líbí ten smetáček .-) To je pěkné.
Krásný večer a opatruj se.
05.12.2021 18:54:04 | Jarunka
Jaruško..TVÉ milé slovíčko "políbils"..jak mi scházelo :)).
Děkuji TI za milá slovíčka* a krásný večer TI přeji:). Opatruj se též
05.12.2021 22:59:05 | jenommarie
Svící vzpřímený knot. Rusí plamínek rozháší vhod. Adventní cestou už Ryba se dal. Na okno tma nehty škrábe si. Malý Princ ovečky znamení kozorohu / k pastvě rozehnal.
Rád jsem k Tobě nahlédnul. Já i Tobě přeji...*
05.12.2021 18:48:27 | šerý
Tohle je moc krásné:)
Už..ten Ryba.
To jsi si Šeráčku
se slovíčky
krásně pohrál* :)
Dekuji Ti moc
za přání a nahlédnutí,
VŽDY potěšíš.
05.12.2021 23:02:05 | jenommarie
Krásná adventní .)
05.12.2021 12:34:04 | Constantine