Vánoční pohoda
Anotace: Vánoční atmosféra
Když slyším zvuk saní
děti sjíždí bílou strání
závěj od boulí chrání
v té sváteční pohodě
Během vánoční doby
stromeček lidi zdobí
na oknech svítí soby
v té sváteční pohodě
Cukroví z plechu voní
sejdeme se jako vloni
rolničky domem zvoní
v té sváteční pohodě
Už nadešel vánoční čas
venku cinká strýček mráz
a hnízda ztratila svůj hlas
v té sváteční pohodě
Přečteno 205x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Fialový metal, jenommarie, mkinka, Iva Husárková, šerý
Komentáře (6)
Komentujících (4)