Druhý Advent
Druhá adventní neděle,
přichází však nesměle
mě to nejspíš semele.
Čekání,pokora,modlitba
Shon,zlovolnost,příkazy
Opaky ubíjí čistotu doby dané
Antonyma vytváří dosud nevídané.
Bože,prosím za tento lid.
Dopřej i takovým v duši klid.
Prosím za zdravý rozum lidu
Ať prozřou a nevidí jen zemskou bídu.
Přečteno 220x
Tipy 10
Poslední tipující: Stanislav32, mkinka, Iva Husárková, V.N.Losinský, Psavec, Sonador
Komentáře (1)
Komentujících (1)