......
...
Celým svým tělem
každým pórem
kapkou potu
krve
nenaříkáš
mlčíš
přesto
v srdci prázdno
zebe
možná proto
že zatáhlo se?
a někde tam
v minutách
za soumrakem
daleko do cíle
a rozednění
za tmou
za touhou
za bolestí
když na kolenou
každým pórem
kapkou potu
krve
křičíš...
vidíš nebe
...
jsi tu?
19.8.2021
The Annunciation Dante Gabriel Rossetti
Pěkná báseň a k ní podmanivý zpěv i obraz...království nebeské....
Ráda jsem si přečetla.
Klidný večer milá Sonador.
20.12.2021 22:25:56 | Jarunka
Opět zajímavá, rád čtu .)
20.12.2021 09:52:40 | Constantine