U kostelíku
Malý kostelík, bez fary
v Bedřichovské stráni
ještě není vůbec starý
skryt, pod zelenou bání
Vedle hřbitůvek malý,
kde zbylo hrobů pár
v prach změní svaly,
když pohltí nás žár
Na protějším kopci
voní Malinová stráň
tak znám léto v obci,
jež hřeje, jako tvá dlaň
Bedřichov v srdci vzplál,
jako při žních otep slámy
zde v dětství jsem si hrál
a vracel se do náruče mámy
Přečteno 185x
Tipy 10
Poslední tipující: jenommarie, mkinka, Fialový metal, Friday, Iva Husárková, šerý, paradoxy
Komentáře (3)
Komentujících (2)