David a Goliáš
Anotace: Malování slovy 2022
Šla jsem k moři
a racek příběh vyprávěl.
Sluncem zpívalo
v lůně atmosfér.
David a Goliáš.
Z Bible zná každý z nás.
Odvahu i Boha klad.
Pro dobro v nás.
Budoucí král.
Vzal prak.
Nářek zmizel.
I z Goliáše strach.
I slabý dokáže hrát
bez značných ztrát.
Bůh pomáhá.
Má rád.
Duše barví v sadě krás.
Vnuknutí chrání nás.
Ať žije David
a jeho příběh v nás.
Pokolení.
Žádný chlad.
Věčnost je silná.
Jako víra neomylná,
bere strach.
Vítězí přes milión klád.
Moře píše jméno David.
Historie žije a dá síly talíř.
Příběh se píše z vln.
Víra neztrácí i přes života trn.
Hřeje a ty se živote klidně suň.
Aleluja v ráji milých vln.
Přečteno 163x
Tipy 13
Poslední tipující: Sonador, Fialový metal, Frr, Dejvis, Kan, šerý, Psavec, Amonasr
Komentáře (8)
Komentujících (5)