Půle dubna
a znovu poletuje sníh
Otče náš jenž jsi na nebesích
nálada nudná
kaju se
konal jsem v mládí nejeden hřích
častěji spočíval u dna
nežli máchal pažemi
v ovzduší
jsem ale tak nějak rád
na pozemské pouti
navenek běduji
snad se i rmoutím
Mám ale život rád
i přes všechny ty hrůzy
o nichž slýchám
volám vás ku pomoci Múzy
v náruči přineste jaro
(jsem více nežli měsíc nemocen)
ach prosím už brzy
Vykašlal bych se na múzy/hrůzy. Ale bavíš mě, děkuju. Teď jsem se díval do Tvého profilu a mám dojem, že jsme se registrovali ve stejném roce :)
17.04.2022 23:38:57 | vrbák
To je radoSTi
Nu zase o jeden kamínek víc do mozaiky harmonie dvou samoroSTů
Tak Kéž se potkáme!
18.04.2022 20:05:38 | kudlankaW
A já že už sis tu nepřízeň vybral, ach jo ... ten apríl si s náma pěkně cvrnká.
17.04.2022 22:20:52 | Vivien
Vivi , díky
Ale přes nutnost zvyšovat hlas ve škole a denně cca 17 hodin v zapřahu práce, domácí brigády a samostudia už od Nového roku, 5 týdnů vleklá nemoc asi přechozeny previt má to ty příznaky :(
18.04.2022 20:09:34 | kudlankaW