U tebe byl vždycky pocit domova,
Vždyť to víš.
.
Povím ti tajemství.
Jak se doopravdy teď cítím.
Jak mi je.
Že tolik lásky by to chtělo.
By to vyvážilo,
Všechen ten.
Smutek.
: o(
smířlivě radostné lásky,
která by proletěla vesmírem celého našeho světa,
až zpátky sama k sobě, snad )o ;
21.07.2022 20:27:56 | Slav Milo