Proč malomocného Šalamouna ničí to čemu se říká oddanost a víra v sám sebe celý život placame blbosti a ta pointa nám už dávno utekla kde je ta čistá láska neznám už na nic odpověď já melu a čas jede proti nám nechybí. v této části slovo které jse těžko vysvětluje nazval bych to rytmus srdce musí cítit že to dáme jen trošku života do toho umírání je to tak zapalte svíce a poznáte dobro od zla.