Život bez víry je jako konec bez dechu je to horská jízda snad budu trpět pro lásku a ty jsi jse mi ztratila za humny plných pokladů kde jsi jako pohádka neznámého původu snad spatříme jse oba navzájem změním svůj osud a život poděkujeme jsi oba navzájem a buď první a čekám tam tiše za rohem a počítám hvězdy na nebi a čekám přijdeš ?