Anotace: Tomu věřím, tak to mám nastavené a přál bych vám všem, aby jste to taky tak měli podobně, jelikož pak ztrácíte strach ze "smrti".:-)
Ráda jsem si přečetla a souzním s Tvými slovy. Mám to tak nějak také..
Možná by to pomohlo více lidem, kdyby neměli ze smrti obavy.Ale to už záleží na každém, jak si to ,, nastaví."
30.01.2023 19:34:14 | Jarunka
:-)Jarunko děkuji Ti za Tvá hezká slova.Je nás hodně, kteří to mají takhle podobně nastavené, akorát že oni o tomto pocitu moc nemluví a to jenom proto, aby si o nich lidé nemysleli, že jsou blázni.Já se tím vůbec netajím, je mi jedno co si ti druzí o mě myslí a to i v práci.Díky:-)
31.01.2023 14:38:12 | Jeněcovevzduchukrásného
nevíme nevíme, ale díky Honzo za útěchu, jež radostným plodem Tvé Láskyplné Naděje***:-D*
29.09.2022 17:54:35 | Frr
Ani se tak nebojim smrti ale spiš života.
Nebo spíš co se muze pobobkovat v životě.
29.09.2022 17:00:29 | marketkova
Těžká rada, přeji Ti co nejvíce lásky do Tvého srdce, ostatní přijde jistě samo.Držím paležky.:-)
30.09.2022 18:39:13 | Jeněcovevzduchukrásného