Bude život nebo smrt toť věčné dilema

Bude život nebo smrt toť věčné dilema

Dívej jse mi do očí jsem ten debil nepříjemné dohody o té rovnice o dvou neznámých jen ten zkurvenej smích mě to k smíchu moc není co jsem tady mě jde už o život měl jsem to v mládí už dávno zabalit chcípnout jak ten pes neznám konkrétní termín své uzdravení neznám svůj život kolik prosím bože bolesti ještě budu muset unést chci jít noční krajinou skočit ze skály proměnit jse v ptáka a hledat štěstí někde jinde v teplých končinách jsem snad negr nebo v galejích otrok to ne buď já nebo všichni vyberu jsi svůj život jako moje máma vzala jsi svůj život teď obětuji svůj za vás za všechny už mě nebaví ta zlost ty sracky jak říkal můj táta kopu jsi hrob rakev jse blíží charon pěje píseň červy ožírají moje kosti miloval jsem prachy teď mám jen jedno přání nechte mě odejít v klidu a v pohodě už je čas chci být u maminky a babičky promiňte za ty sprostý slova třikrát jsem zapřel boha než kohout třikrát zakokrhal a pak jsem se rozbrecel ráno večer a pak jen kruh brána je otevřena skála?

Autor kmosa, 06.10.2022
Přečteno 137x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí