Dnes je večer. Zítra noc.
Včera byla na denním světle.
Opálila se. Bylo zataženo.
Slunce nevyšlo z pod mrakůch.
Kdes byl ?
Doma. Bolelo mne koleno.
Lháři.
Pravdu. Chci slyšet pravdu.
Ode mne ?
Od ní ?
Nikdy. Vždyť jsme jenom lidi.
Zamotaní.