Anotace: Takhle nějak to asi bude, takže žádné strachy:-)
Tato víra jen "přestupu" pro člověka dobrá. No uvidíme a samozřejmě bych to bral, kdybych si mohl vybat - pokud by bylo ještě kam, a svět by díky lidem, přestal býti obyvatelným.
03.11.2022 00:23:30 | šerý
Jo, a s tou naší obyvatelnou, neobyvatelnou planetkou, to je banalita.Ten který Stvořil Vesmír by si s tímto hravě poradil, myslím samozřejmě Boha:-)
04.11.2022 12:14:05 | Jeněcovevzduchukrásného
S tím vybráním to však jak já věřím, bude omezené, zkrátka podle zásluh:-)
Například Hitler a jemu podobní, by si po "soudu" mohli vybrat pouze z negativních životů, co zaseli, to teď budou muset sklízet.Na to jsem taky myslel:-)
04.11.2022 12:08:02 | Jeněcovevzduchukrásného