Více podob
Přístup k oku,
pohled do duše.
Chvála Jahvemu,
Bohu i Višnovi.
Jeden jsou všichni,
a všichni jsou jeden.
Jen naše slepota,
vidí tam rozdíl.
Hleďme k podstatě,
k jednomu účelu,
lásce k životu,
víře ve slovo knihy.
Nechme se poučit,
mysleme s duší rozvitou,
nahlédněme do duší,
pochopme celek.
Přečteno 147x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Kan
Komentáře (6)
Komentujících (3)