Snad věčné srdce nemlčelo
v zbabělosti já –
ve výšinách kde není tělo
láska pravdu zná?
Ve stínu Boha pravdy hledám
tichou samotu
kde čelím opět dalším ztrátám
duše klenotů?
Hranici noci nerozezná
světlo nových dní
před jarem na počátku března
zimy poslední?