Svatá Marie
Anotace: Malování síly 2022
Prvorodička Marie.
Její jméno krásné je.
Je skromná a usmívá se.
Josef jí zprvu nevěří,
ale Bůh ve snu mu domluví.
Je krásná a dlouhé vlasy
a s malým Ježíškem šťastná.
Bylo jí dáno,
být ženou věčnou.
Já skláním se s vděkem
a prosbou milou.
Za ženy i jejich štěstí
i za muže i vztahy bez bolestí.
Buď svatá rodičko při nás.
Pro sílu uvnitř přijď k nám zas.
Přečteno 163x
Tipy 19
Poslední tipující: Bufik, Jan Kacíř, Iva Husárková, Jarunka, Psavec, Fialový metal, Frr, Kan, Stanislav32, kudlankaW, ...
Komentáře (14)
Komentujících (7)