Po čtyři týdny již rozvěcíme,
plamen svící i duše svojí
ať čistí před ten zázrak předstoupíme
a bolavé duše ať se zhojí...
V první neděli nám plála svíce míru,
by upokojila splašená srdce naše ,
bychom nalezli zas v sobě sílu,
tím povzbudil nás plamen Izaiáše...
V druhém svíce rozhoření,
vnimali jsme již pokoj z rána
ve vlastní víře posílení
v plameni od svatého Jana...
V třetím týdnu nechť láska naše,
ať krajem celým se rozšíří
plné jsou jí srdce Vaše,
ať hoří skrze svíci pastýří...
V neděli pak ještě dnešní,
k těm třem přidáme svíci naděje,
plamínkem svým ona nám věští
že Maria tu s námi stále je...