před tebou jsem v pravdě
v hlubinách kam mě doprovázíš
v přítmí kostela zůstali jsme sami
já ty Panna Maria
v zátiší stojí stranou
jakoby snad ani nebyla
já a ty vše ti odevzdávám zpět navracím
tvá matka tichý svědek mlčky přitakává
venku vládne shon
lidé kupují dárky pod stromeček
ty se zde obětuješ beránku boží
snímáš bolesti světa
krutost mocných nad bezbrannými
uč nás své lásce pokorného odevzdání
poděkujme též tvé matce učitelce
nebýt jejího staniž se
v koho bychom se navraceli
Už se těším na půlnoční.)
20.12.2022 15:19:58 | Constantine
Moc hezké. Poklidné...
Ty který snímáš hříchy světa,
smiluj se nad námi...
20.12.2022 02:58:46 | Alhambra
Slova dnes tak aktuální
bohužel usebrání
dost už není "populární."
Shodneme se oba. Je to škoda*
20.12.2022 01:14:49 | šerý