Jako knihu
o samotě rozevřel
jemnou slupku hříchu
pod lupou víček,
však nekrvácel
pro tu tíhu,
jen hledal duchy
mezi řádky…
Trefené a hezky...
21.12.2022 17:30:26 | Jan Kacíř
Pěkné.
21.12.2022 08:25:14 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?