Anotace: …
je to tak prosté
klademe na stůl
sváteční ubrus
my čekající hosté
ještě než zazní
poslední píseň
děkujeme ti, Kriste
za osten v srdci jímž přichází se
Host do domu... a Jezulátko, k tomu*
30.12.2022 15:50:20 | šerý
ámen, a ať zvony zní nejen vánoční .)
22.12.2022 14:21:03 | Constantine
Skutečné Vánoce, děkuji. Snad si mě smířila i s těmi reálnými...
22.12.2022 08:23:35 | Jan Kacíř
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?