Sami si tvoříme svůj život, svůj svět. Kdo se chce děsit, sleduje všechny hrůzy světa, kdo se chce prošetřit k smrti, sleduje všechny slevy, kdo se chce uvztekat, čte nenávistné zprávy na sítích všeho druhu. Kdo chce milovat, miluje. Kdo chce krásu prožívat, zaměřuje se na ni. Kdo chce, aby jeho život měl smysl, nepřestane ho hledat. Kdo si chce potěšit svou duši a též duše druhých, vstoupí do Modra. :-)
25.12.2022 17:25:19 | kozorožka