Kdo nyní na nebesích vládne?
Kdo je ten pravý Bůh?
V srdcích nám víra slábne
je otrávena jako vzduch.
Však klasik praví (netřeba Bohů):
"Každý se bojí o svou kůži
ale kdo čisté srdce má
v zápalu jasném zapomene
že se naň dravé zvíře žene
a rukama jej udolá!
04.04.2023 23:55:06 | lesan-3