Velikonoce
Anotace: Barevnost života 2023
Z koutu kuře pípá,
právě se vylíhlo
a světlo s ním cuká.
Slepice kvoká
a jsou dva.
Jsou Velikonoce.
Vzkříšení.
Milujme se více.
V duši jsou křehké kolejnice.
Svátky naděje.
Povznáší se,
kdo Boha miluje.
Přečteno 146x
Tipy 18
Poslední tipující: R.C.Šumbera, šerý, Sonador, Psavec, Kan, Stanislav32, Frr, kozorožka, Ondra, Jarka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)