Promluva k tátovi
Tatínku můj,
moc mi tu chybíš,
škoda jsi daleko
a o tom nevíš.
Možná tě přitáhnou
ty moje veršíky,
ale v to nevěřím
vesmír je veliký.
Nebo snad, až přijde čas,
někde se potkáme.
Doufám, že v nebíčku,
ještě se poznáme.
Láska má k tobě
je nekonečná, a silná,
snad ti tuhle zprávu
donese včelička pilná.
Třeba i anděl
co mě tu stráží
ten co mě hlídá,
ať se mi tu daří.
Měj se tam pěkně
v tom modrém nebíčku,
pozdrav tam všechny,
mám je ve svém srdíčku.
Nyní jsem nakoukl do Tvoji básničky z 6.4. Je velmi hezká. Jistě se s tatínkem jednou obejmete. Standa
09.04.2023 17:21:05 | Stanislav32
Sakra, to mne vzalo. Moc pěkné.
06.04.2023 09:41:04 | Šimon Šrám