kříž pláče třísky
ty zabodnou se
do nebe Věčnosti
z něj snesou se na zem
duhová pápěří
andělských příslibů...
Již vidím ta duhová pápěří, to je hezké dílko. Standa
09.04.2023 09:22:08 | Stanislav32
díky Stando-díky...
PS jo a prosím Tebe, budeš-li mluvit v Náchodě s antikvářem knihkupcem Horou, pozdravuj ho ode mne - "Jíři"-kamaráda Martínka Součka
Přeju Ti lahodné do-sklenutí Svátků**
**** Ty člověče z kraje požehnaného***
09.04.2023 09:28:05 | Frr