Anotace: *možná až dnes ..ke mě přichází.
*
Po noci nocí
~~~~~~~~
Kolikrát z bolesti vstal
vyvedl všechny své duše
z omylu
že končí žal
každý si svými
sám projde
projdeme nocí
projdeme tmou
projdeme všemi
a nic není snadné
duše má ocelový rám
a
srdce
je milosrdné.
*
Věř
******
Vigilie
**
*Přeji hezké Velikonoční svátky VŠEM
ZDRAVÍ a pohodu. Světlo do vašich domovů.*
*
Děkuji VŠEM moc za milé řádky pod básní a přeji vám zdraví a krásné jarní dny.***:)*
25.04.2023 09:15:54 | jenommarie
Tohle je super.
Odshora dolů...
Od hlavy k patě...
Od špičky ke kořenu...
14.04.2023 16:02:07 | Koala